Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για την συνάντησή της με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη

 


Σας γνωρίζουμε ότι, το Σάββατο 3-10-2020 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας συναντήθηκεμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας η επίλυση των οποίων θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων στους πολίτες της Ροδόπης αστυνομικών υπηρεσιών αλλά και στη βελτίωση συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων στο Νομό Ροδόπης Αστυνομικών Υπαλλήλων και ιδιαιτέρως της ουσιαστικής πλήρωσης των κενών θέσεων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης.

Επιδόθηκε υπόμνημα της Ένωσής μας με τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας.

Ο κ. Υφυπουργός δήλωσε την συμπαράσταση του στον αγώνα μας για την υλοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας και στα πλαίσια της έμπρακτης υποστήριξής του,στην προσπάθειά μας αυτή, μας επιβεβαίωσε  την μετακίνηση (20) αστυνομικών από τον Έβρο στη Ροδόπη και υποσχέθηκε την μετακίνηση ικανοποιητικού αριθμού αστυνομικών από άλλες περιοχές στην Δ.Α. Ροδόπης  προς την ουσιαστική επάνδρωση των Υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον, την κατανόηση των χρόνιων αιτημάτων μας και την έμπρακτη  συμπαράσταση που έχει επιδείξειστην προσπάθειά για αντιμετώπισητων δισεπίλυτων προβλημάτων που μας ταλανίζουντα τελευταία χρόνια από τη λειψανδρία και την έξαρση του μεταναστευτικού ζητήματος.

 

                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας       


Μαχαιρίδης Παναγιώτης                                 Καλογρια Σταματία

6983443385                                                      6934676867                                  

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: