Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΦΩΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ





Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια υποδέχτηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών , η μουσική μπάντα της ΧΧΙ ΤΘΤ και ο Αϊ Βασίλης πάνω σε άλογο  τον κόσμο που προσήλθε στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Σαπών το απόγευμα της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου.
Στον χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο περιβάλλοντα χώρο είχαν εγκατασταθεί ξύλινα σπιτάκια με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και πλούσια εδέσματα και πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι , με το σπίτι του Άϊ Βασίλη και facepainting για μικρούς και μεγάλους .
Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος έδωσε το έναυσμα της έναρξης με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ευχήθηκε στον κόσμο τα εξής:
‘Στο τέλος του 2019, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας γίνουν η αφετηρία ενός συλλογικού αγώνα για ένα αξιόπιστο, παραγωγικό ,πολυκεντρικό και πολυπολιτιστικό Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στην υπηρεσία του δημότη σε όποιο σημείο του κατοικεί και εργάζεται.

Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να δυναμώσει τη φλόγα της φιλίας, της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης και να φωτίζει το δρόμο της ζωής μας προσφέροντας υγεία, δημιουργικότητα, ελπίδα, δύναμη.
Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Χρόνια Πολλά!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!’

Υπενθυμίζεται ότι οι εορταστικές δράσεις στο Δήμο Μαρωνείας - Σαπών συνεχίζονται καθημερινά ως τις 8 Ιανουαρίου 2020.









Δεν υπάρχουν σχόλια: