Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ




Τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα φέτος στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιεχόμενο. Το ξεχωριστό περιβάλλον το δημιούργησαν οι πολυφωνικές εκδηλώσεις που σχεδίασαν και υλοποιούν οι σύλλογοι, οι φορείς, οι πολίτες σε συνεργασία με τον Δήμο και μέσα σ’ αυτό αναδύθηκε ένα τριήμερο μέθεξης και παραδοσιακών δρωμένων , που βίωσε με χαρά η κοινωνία. 
Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος την παραμονή των Χριστουγέννων άκουσε το πρωί  στο δημαρχείο με συγκίνηση τα κάλαντα από τον Σύλλογο Ποντίων Σαπών «Τα Κασσσιτερά», τον Σύλλογο Απανταχού Κιζαριωτών , τη μουσική ομάδα του Χρήστου Χατζόπουλου και το απόγευμα στην Ξυλαγανή από τον τοπικό Πολιτιστικό ‘Όμιλο ΠΟΞ .
 Τα Χριστούγεννα μετά την λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης των Σαπών, είχε την ευκαιρία να  ανταλλάξει ευχές με συμπολίτες του  στο ενοριακό κέντρο, ενώ την επομένη συμμετείχε στην κατανυκτική λειτουργία,  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα ,στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μαρώνεια, έχοντας συγχρόνως την δυνατότητα συνεργασίας με την εκκλησιαστική επιτροπή και συνομιλίας με πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: