Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Η τοποθέτηση sratrsck στην Αλκυόνα ευκαιρία για ανάπτυξη τουριστικών υποδομών στο δήμο Μαρωνείας Σαπών



Μνημόνιο συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υπέγραψε το σωματείο ΑΜΕΑ Ν. Ροδόπης για την χρήση του κατασκηνωτικού κέντρου της Αλκυόνας και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού θα πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις με την τοποθέτηση μηχανισμού sratrsck, χημικών τουαλετών, διαδρόμου πρόσβασης, σκιάστρων και αποδυτηρίων.
Τα παραπάνω μπορεί να εξασφαλίσει ο δήμος Μαρωνείας-Σαπών μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν προκηρυχτεί και ισχύουν έως το έτος 2020.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίβλεψη και την προστασία αναλαμβάνουν οι πρόσκοποι της περιοχής μας.
Κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια πολύ σοβαρή υποδομή για την παραλία της Αλκυόνας και για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη του δήμου Μαρωνείας-Σαπών.
Παράλληλα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα ΑΜΕΑ και τις οικογένειές τους όχι μόνο από τη Ροδόπη και τη Θράκη αλλά και από τις γειτονικές χώρες ενισχύοντας σοβαρά το τουριστικό ρεύμα στο δήμο και συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Παράλληλα θα δώσει στον δήμο επιπλέον αίγλη και θα τον κάνει γνωστό για τον τρόπο διαχείρισης θεμάτων που αφορούν συμπολίτες ΑΜΕΑ αλλά και για την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων καις ε αυτών τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: