Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ενημερωτική Ημερίδα στον Ιασμο με θέμα «Ενημέρωση δυνατοτήτων Κοινωνικών Παροχών


Την Πρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα τελετών του Νέου Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση δυνατοτήτων Κοινωνικών Παροχών στο Νομό Ροδόπης και στο Δήμο Ιάσμου», στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων της Πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016»- Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης» του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Ιάσμου συμμετέχει ως μέλος της Σύμπραξης Ροδόπης που αποτελείται από 11 Εταίρους και στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί η ως άνω ημερίδα ενημέρωσης των ωφελουμένων για τις δυνατότητες κοινωνικών παροχών που τους παρέχονται από κρατικούς και τοπικούς φορείς στο Νομό Ροδόπης και στο Δήμο Ιάσμου. Θα ακολουθήσουν ομαδικές και ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής εργασιακής ένταξης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών (νομικών και φορολογικών) στους ωφελούμενους τους προγράμματος, οι οποίοι αποτελούν τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με σκοπό τη διευκόλυνση στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας και στην πληροφόρηση νομικών ή φορολογικών θεμάτων που τους απασχολούν.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του προσωπικού του Κέντρου Κοινότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ενημέρωση, στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ιάσμου (τηλέφωνο 2534024828) και στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου (τηλέφωνο 2534350122).


Δεν υπάρχουν σχόλια: