Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

O Φοίβος Δεληβοριάς στην Κομοτηνή!

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, φέρνει για μία και μοναδική παράσταση στην πόλη μας, το Φοίβο Δεληβοριά, για … να αναρωτηθούμε όλοι μαζί «αν είναι αληθινά όσα ζήσαμε ως τώρα και να πούμε την ιστορία από την αρχή».
Η μοναδική αυτή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στις 9 μ.μ., στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης (Φιλίππου 31), με Γενική Είσοδο 10 ευρώ.


Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ξανασυναντούν «Εκείνη»,  ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαϊα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Ομορφη Πόρτα», πηδούν απ’την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «μένω στην Καλλιθέα-κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία»…

Μαζί με την νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, το θορυβώδες, αξεπέραστο combo Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto αποδεικνύουν πως είναι άνθρωποι και όχι ρέπλικες και παίζουν με τη μουσική του Φοίβου παίζοντας Μουσική.

Ελάτε να αποφασίσουμε το παρελθόν μας και να θυμηθούμε το μέλλον μας. Κάπου στη μέση είναι η στιγμή μας, είναι η γιορτή, είναι που θα συναντηθούμε, είναι αυτή η βραδιά!
Συντελεστές της συναυλίας:
Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι, Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα, Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς, Yoel Soto: Μπάσο, Κώστας Παντέλης: Κιθάρες, Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας, 
Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής, Management/Παραγωγή: PROSPERO

Δεν υπάρχουν σχόλια: