Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

3ο Φεστιβάλ Via Egnatia - Περιήγηση στην Αρχαία Εγνατία Οδό


 
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Via Egnatia και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, διοργανώνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. περιήγηση στο πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Σχετική ενημέρωση για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή μας θα παρέχει στους συμμετέχοντες εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου.
Η μετάβαση στο σημείο περιήγησης θα γίνει με λεωφορείο. Σημείο εκκίνησης ορίζεται το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών, στην Αλεξανδρούπολη.
Ώρα συγκέντρωσης: 8:30 π.μ. Ώρα αναχώρησης 9:00 π.μ.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 8:30 – 15:00 στο τηλέφωνο 25513-55325 (κ. Σκεύα Ελένη) ή να τις υποβάλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: politismos@gmail.com δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται, για τη δική τους διευκόλυνση, να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: