Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Αθλητικά σχόλια



Στην πρώτη τριάδα των αναπληρωματικών της ΕΠΟ ο Μάνος Γαβριηλίδης
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης εξελέγη πρώτος ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχοντας σαρωτική διαφορά από τους υπόλοιπους.


Ακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Φωτιάδης και τρίτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Ο Πανίδης έχει πολλές πιθανότητες να μεταπηδήσει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ αν οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα νέα μέλη του παραιτηθεί ή εκπέσει του αξιώματός του, για οποιονδήποτε λόγο.
Υπενθυμίζεται ότι ως αναπληρωματικό μέλος είχε εκλεγεί πριν πέντε χρόνια και ο Χρήστος Καραβασίλης της ΕΠΣ Έβρου και λίγους μήνες μετά πέρασε στο Δ.Σ. και μάλιστα έγινε μέλος του προεδρίου υπηρετώντας ως ταμίας επί προεδρίας Γιώργου Γκιρτζίκη.

Αναλαμβάνει τμήματα της Ακαδημίας του Πανθρακικού ο Πέτρος Δημόπουλος!
Την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό και ταλαντούχο Κομοτηναίο προπονητή, Πέτρο Δημόπουλο, γνωστοποίησε με δελτίο τύπου η Ακαδημία του Πανθρακικού. Με τον παίκτη προπονητή του Κομψάτου Πολύανθου να αναλαμβάνει τα τμήματα Παίδων και Προπαίδων του συλλόγου.

Ξεκίνησε την προετοιμασία η Ελπιδα Σαπών
Σε καλό κλίμα, και με την προσθήκη νέων παικτών στο ρόστερ της ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία της Ελπίδας Σαπών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το παρόν έδωσε, φυσικά, η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο Γιώργο Μπασδάνη και τον προπονητή Βασίλη Χαριτόπουλο να εύχονται καλή χρονιά στους παίκτες, από τους οποίους και ζήτησαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για το καλό της ομάδας.

Ξεκινά ο Ηρακλής Σαπών.
Την ετοιμασία για την εκκίνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν αρχίζει σιγά - σιγά ο Ηρακλής Σαπών.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση καλεί τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες στις 3 Σεπτεμβρίου στα αποδυτήρια για τις προκαταρκτικές προετοιμασίες, ενώ η προετοιμασία ξεκινά κανονικά την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα έχουν ετοιμαστεί τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τα οποία κυκλοφορούν στην τιμή των 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: