Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η λέσχη Lions "Ορφέας" Κομοτηνής και η λέσχη Leo"Θράξιππος" γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια Λαϊονισμού



Η λέσχη Lions "Ορφέας" Κομοτηνής και η λέσχη Leo"Θράξιππος" γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια Λαϊονισμού και τα εθελοντικά του έργα με σύνθημα το "Υπηρετούμε". Στα πλαίσια του εορτασμού αυτού και της Παγκόσμιας μέρας Όρασης  και σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείο Κομοτηνής, την Οφθαλμολογική κλινική και το ΚΕ.ΜΕ.Α θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10-10-2015 από τις 11.00 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ. στο Νοσοκομείο Κομοτηνής (οφθαλμολογική κλινική) δωρεάν προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος στα παιδιά προσχολικής ηλικίας του τόπου μας.
                Ο έλεγχος θα διενεργηθεί με το ειδικό πρωτοποριακό μηχάνημα (Διόφθαλμο Διαθλασίμετρο) από εξειδικευμένους ιατρικούς του Νοσοκομείου. Το μηχάνημα είναι δωρεά  των Lions στο ΚΕΜΕΑ από το 2014.

                Να σημειωθεί, ότι ήδη έχει διενεργηθεί ο έλεγχος αυτός στα νήπια του Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
                Οι Lions είναι πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία με προσφορά και φροντίδα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σε συνεχή συνεργασία με τους φορείς του τόπου μας.
                Είναι ευκαιρία να συμμετέχετε  και σεις οι νέοι γονείς στην προσπάθεια πρόληψης των παθήσεων του οφθαλμού.

                Ευχαριστούμε για την οργάνωση τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής την Οφθαλμολογική Κλινική  και το ΚΕ.ΜΕ.Α
                                                                                                               
Οι Λέσχες Lions "Ορφέας" και Leo "Θράξιππος" Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: