Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Απονομή πιστοποιητικών Συμβουλευτικής από την ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών



Με επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών να υλοποιήσει για πρώτη φόρα από τη λειτουργία του Παραρτήματος το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ). Οι πρώτοι απόφοιτοι του ΠΕΣΥΠ Σαπών, μέσα σε κλίμα χαράς και ευτυχίας, παρουσία συγγενών και φίλων, είδαν τους στόχους και κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να ανταμείβονται για αυτήν τους την επιλογή.
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πιστοποιητικών στους σπουδαστές του ΠΕΣΥΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κτίριο της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών παρουσία της Επιστημονικής Υπεύθυνης του Παραρτήματος των Σαπών, κυρίας Κασιμάτη Αικατερίνης, του συνεργάτη και καθηγητή του Παραρτήματος, κύριο Παναγιώτου Κυριάκο και της Γραμματέως του Παραρτήματος, κυρίας Μπαξεβάνη Ειρήνης. Ακόμη, στην τελετή παρευρέθη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Μπαξεβάνης Ματθαίος, ως εκπρόσωπος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, ο οποίος απένειμε τα πιστοποιητικά και συνεχάρη όλους τους αποφοίτους για την επιτυχία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην πόλη των Σαπών, φαίνεται να βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις, τόσο τις εκπαιδευτικές, όσο και τις κοινωνικές επιταγές που επιφέρει η σημερινή πραγματικότητα. Μέσα από το συνολικό έργο και την προσφορά της ΑΣΠΑΙΤΕ στην τοπική κοινωνία, το Πρόγραμμα της Συμβουλευτικής και του Προσανατολισμού προσέφερε εμπειρίες, γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στους σπουδαστές. Τους εφοδίασε με όλα εκείνα τα «κατάλληλα εργαλεία» για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, ο Σύμβουλος, περισσότερο από οτιδήποτε και πάνω από όλα, είναι βοηθός, και σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε ο ένας τη βοήθεια του άλλου.
Η διεύθυνση της εφημερίδας, όπως και όλοι οι συνεργάτες της, συγχαίρουν θερμά τους αποφοίτους και τους εύχονται να επιτύχουν όλους τους προσωπικούς τους στόχους από εδώ και πέρα. Καλή σταδιοδρομία!
Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: