Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι βουλευτές που σχετίζονται με την περιοχή Σαπών



Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που λαμβάνουν μέρος σ’αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και έχουν κάποια σχέση με το δήμο Μαρωνείας Σαπών ή με την ευρύτερη περιοχή των Σαπών.
Αρχικά από τους μέχρι πρότινος βουλευτές και  εκ νέου  υποψηφίους , ο κ Στυλιανίδης Ευριπίδης της Ν.Δ κατάγεται από την Ξυλαγανή και ο κ Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ από τα Αμάραντα του δήμου Μαρωνείας Σαπών.
Οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ιδρίζ Αμέτ υποψήφιος της Ν.Δ και Μπακιρτζίδης Αργύρης υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κατάγονται από τις Σάπες και τον Ίμερο αντίστοιχα.
Ο κ Ιμπραήμ Σερήφ υποψήφιος τους Κινήματος με το Γιώργο Παπανδρέου, πρώην δήμαρχος Αρριανών και ο κ Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ, περιφερειακός σύμβουλος, κατάγοντα από τη Φιλύρα και τον Δοκό.

Γέννημα θρέμμα Σαπαίος είναι και ο κ Βαγγέλης Ρούφος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στον Εβρο, ενώ την καταγωγή της από το Κίζαρι έλκει και η κ Βούλα Ελευθεριάδου υποψήφια της Ν.Δ στη Ροδόπη
Ο Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο κ Δημήτρης Ρίζος  είναι γιατρός στο Κέντρο Υγείας Σαπών, ενώ ο υποψήφιος του ΚΚΕ στον ίδιο νομό, κ Βλησίδης Τάσος, είναι σύζυγος της Σαπαίας στην καταγωγή εκπαιδευτικού Τσιρίδου Σούλας.
Από την Μαρώνεια κατάγεται και ο σύζυγος της υποψήφιας στη Ροδόπη με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου Νικολέτας Πετκίδου, κ Μιχάλης Μοσχίδης.
Τέλος ο κ Μαραντίδης Παύλος υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Ροδόπη είναι μόνιμος κάτοικος Σαπών, Παλλινοστούντας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ενώ η  κ Τσουρνακάκη Γεωργία υποψήφια της Χρυσής Αυγής κατάγεται από τη Διώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: