Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 49χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών στη ΡοδόπηΠρόκειται για έναν 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη μετά από Ένταλμα Σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Ροδόπης

Στην οικία του δράστη βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα


Συνελήφθη χθες (11-7-2014) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 49χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες της 8/9-7-2014, έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης.


Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία, στο πλαίσιο της συστηματικής έρευνας των αστυνομικών, που οδήγησε στη σύλληψη του, με Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από την κα. Ανακρίτρια Ροδόπης.
Πιο αναλυτικά, προέκυψε ότι ο 24χρονος, μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό συνεργών του, προσέγγισαν τον 49χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματός του, έξω από την παραπάνω επιχείρηση, όπου εργαζόταν ως νυχτοφύλακας και αφού του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί.
Ακολούθως, εισήλθαν στην επιχείρηση, από όπου αφαίρεσαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, πλήθος οικοδομικών υλικών και εργαλείων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και τις εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τα δύο φορτηγά βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, ενώ στο σπίτι του 24χρονου, σε οικισμό της Ξάνθης, το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: