Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Νέος σύμβουλος αλιείας της ΑΜΘ ο Φραντζής Αντώνιος

 


Ο Φραντζής Αντώνιος, ένας άνθρωπος με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της αλιείας, αναλαμβάνει τη θέση του νέου συμβούλου αλιείας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

 Γεννημένος το 1969 στην Κομοτηνή, ο Αντώνης Φραντζής έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο.

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (SBALA) και το American University of Rome, ο Φραντζής Αντώνιος   ξεκίνησε να εργάζεται στην εμπορική επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική του ηλικία. Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του μια επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους.

 

Ο Φραντζής Αντώνιος  δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι τη μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων. Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: