Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ/ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ


 


Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση/διαμαρτυρία με τα τουριστικά λεωφορεία την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα.

 

Μέχρι και σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια μας να συναντήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη, για να του εξηγήσουμε την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς έπεσε στο κενό.

 

Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, είχε δεσμευτεί απέναντι μας, για την μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά (!) τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εμάς.

 

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Με δεδομένη λοιπόν την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες των Τουριστικών Λεωφορείων Δ.Χ., ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων ΑΜΘ αποφασίζει την άμεση κινητοποίηση με τα οχήματα μας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 09:30 έξω από τις Φυλακές Κομοτηνής.

 

 

Για λογαριασμό της Διοικούσας Επιτροπής

Βεργίδης Δημήτριος

Δολιανίτης Δημήτριος

Τερζίδης Νικόλαος

Φιλιππίδης Πολυχρόνιος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977424222

Δεν υπάρχουν σχόλια: