Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Αποφάσεις για την πορεία σημαντικών έργων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

   

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών συνεδρίασε χθες Τρίτη λαμβάνοντας μια σειρά από αποφάσεις, για την πορεία σημαντικών έργων που είναι σε εξέλιξη. 

Οι πιο σημαντικές αποφάσεις ήταν οι εξής:

·        Έγκριση  του δεύτερου πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη του έργου «Προσαρμογή Παιδικών Σταθμών Δήμου Μαρωνείας-Σαπών». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 147.500 ευρώ και χρηματοδοτείται από την ΕΕΤΑΑ και πόρους του Δήμου.  Προβλέπει οικοδομικές, υδραυλικές, ηλεκτρομηχανολογικές και άλλες εργασίες στους παιδικούς σταθμούς των Σαπών και της Ξυλαγανής, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.


·        Έγκριση του δεύτερου πρακτικού του διαγωνισμού για το έργο «Λειτουργική Αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός Γηπέδων Δήμου Μαρωνείας-Σαπών». Το έργο είναι προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και στόχο έχει τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.

·        Έγκριση δεύτερου πρακτικού του διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση Αντιπλημμυρικής θωράκισης περιοχών Δήμου Μαρώνειας Σαπών». Το έργο έχει προϋπολογισμό 230.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

·        Έγκριση μελέτης και καθορισμός των όρων διακήρυξης δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Μαρωνείας-Σαπών».

Η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών Σαπών συνεχίζει το έργο της με συνέπεια, πρόγραμμα και όραμα για το μέλλον, υλοποιώντας μία σειρά σημαντικών έργων που θα ενισχύσουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: