Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Επίσκεψη του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών


Τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών επισκέφτηκε ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023. Τον κ. Καββαθά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στην Ξυλαγανή και συγκεκριμένα στο δημοτικό κατάστημα.


Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κ. Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Μιχάλης Σαπουντζής,  η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ.Κική Κωνσταντινίδου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Ροδόπης κ. Γρηγόρης Τζενετίδης καθώς και άλλοι, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και τις προοπτικές.


Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κατέθεσε στον κ. Καββαθά υπόμνημα με αιτήματα και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία μίας κοινωνίας ανθεκτικής απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές κρίσεις.

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Καββαθάς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής κ. Μαρία Παπαδοπούλου στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής το οποίο περιλαμβάνει και Μουσείο Επαγγελμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: