Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

 

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων: γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, κονσέρβα τόνο, ρύζι, κοτόπουλο νωπό, βόειο κρέας, τοματοπολτός, φακές, φέτα, αφρόλουτρο, υγρό πλυντηρίου για πλύσιμο στο χέρι και υγρό σαπούνι χεριών.

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί:  στις Σάπες την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 από τις 10:00 - 14:00, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου από τις 08:30-14:00 και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου από τις 08:30-13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί:  στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου από τις 09:00-14:00 και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου από τις 09:00–13:00, στον χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

 

 Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» ή το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.


Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.Δεν υπάρχουν σχόλια: