Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Δημήτρης Χαρίτου: Η φετινή Πρωτομαγιά ελπιδοφόρο μήνυμα αλλαγής, στροφής σε μια προοδευτική κατεύθυνση στην πολιτική ζωή της χώρας

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου συμμετείχε στην απεργία και τις κινητοποιήσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Κομοτηνή, κατέθεσε στεφάνι και σε δήλωσή του ανέφερε:

Για τον κόσμο της εργασίας η 1η Μάη είναι ένα διαρκές σύμβολο αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για μία πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία. Το μήνυμα που εκπέμπει η σημερινή μέρα είναι να σταματήσει ο άγριος πόλεμος στην Ουκρανία, να επικρατήσει η λογική και η ειρήνη στην περιοχή.

Είναι  μήνυμα ότι δεν αντέχει άλλο ο κόσμος της εργασίας και της παραγωγικότητας να σηκώνει μονομερώς τα βάρη της οικονομικής κρίσης, αρκετά τα σήκωσε για πάνω από δέκα χρόνια. Το σημερινό μήνυμα της 1ης Μάη είναι να ληφθούν άμεσα γενναία μέτρα για να αναχαιτιστούν τα κύματα της ακρίβειας που ροκανίζουν τα λαϊκά εισοδήματα. Να μπει πλαφόν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να σταματήσουν οι διακοπές των παροχών, να ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι με την ενίσχυση των λαϊκών εισοδημάτων. Μέτρα που δε θέλει και δε μπορεί να λάβει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αλλαγής, στροφής σε μία νέα προοδευτική κατεύθυνση στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ζήτω η 1η Μάη! Καλούς αγώνες!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: