Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για την Ουκρανία

 

Ο Δήμος Κομοτηνής, η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης σε συνεργασία με το Ουκρανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη ενημερώνουνότι συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα η συγκέντρωσηειδών πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι σημαντική και γι’ αυτό δίνεται η δυνατότητα ν’ ανταποκριθούν για μια εβδομάδα ακόμη στο κοινό προσκλητήριο καθώς οι ανάγκες του Ουκρανικού λαού είναι κάθε μέρα και μεγαλύτερες.

Η συγκέντρωση θα γίνεται από την Τρίτη 3 μέχρι το Σάββατο 7 Μαΐου τις ώρες 08:00 με 14:00, στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής  (οδός Γ. Μαρασλή 1). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083344.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

-ΦΑΡΜΑΚΑ (επίδεσμοι, τσαντάκια πρώτων βοηθειών, παυσίπονα, αντιπυρετικά, οινόπνευμα, σιρόπια αντιβηχικά, Betadine, γάζες)

-ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Κονσέρβες, Μακαρόνια, Αλεύρι, Ρύζι, Ζάχαρη, Καφέ, Όσπρια, Μπισκότα).

-ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ- ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ.

-ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από δημότες, συλλόγους και φορείς θα αποσταλούν από τον Δήμο Κομοτηνής στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη μεταφορά τους θα αναλάβει το Ουκρανικό Προξενείο ώστε να φτάσουν στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: