Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει το στόλο οχημάτων του Παραλαβή νέου φορτωτή από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

          

Ένα καινούριο ελαστικοφόρο φορτωτή 6,5 τόνων, εκ των πλέον εξελιγμένων και αναγνωρισμένων τεχνολογικά τύπων και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραδόθηκε σήμερα στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών συνέταξε τη μελέτη τεχνικής περιγραφής του οχήματος και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες προμήθειας του και με την παραλαβή του ενισχύεται αποφασιστικά ο στόλος μηχανημάτων έργου του Δήμου, με στόχο την κάλυψη ουσιαστικών και λειτουργικών αναγκών του, την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων και βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα αντιμετώπισης έκτακτων φαινομένων και διασφαλίζονται καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους που είναι χειριστές μηχανημάτων έργου.

Η παραλαβή του οχήματος έγινε σήμερα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, τεχνικών και υπαλλήλων του Δήμου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: