Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : "Ο Άνθρωπος του Θεού"

                                                  


       Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

της Γελένα Πόποβιτς

Στο Θερινό Κινηματογράφο Κομοτηνής για οκτώ προβολές

 Ο Θερινός Κινηματογράφος της ΔΚΕ Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής ολοκληρώνει τις προβολές του για φέτος το καλοκαίρι με την βραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς  

 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας :

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα

 

Μια ελληνική ταινία  σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς με τον Άρη Σερβετάλη, Τάνια Τρύπη, Γιάννη Στάνκογλου κ.α.

 Η ταινία είναι κατάλληλη

 

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν όπως παρακάτω

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00

Δευτέρα 20  Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00 .

 

 Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:

·        Οι προβολές θα ξεκινούν στις 20:00 και στις 22:00

·        Το ταμείο στην είσοδο του θεάτρου θα ανοίγει στις 1 ώρα πριν από κάθε προβολή.

·        Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ.

·        Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου

·         ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ : https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-komotinis-o-anthropos-tou-theou/

·        Άνεργοι, ΑΜΕΑ :  είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου

·        Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.

·        Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.

·        Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

·        Κατά την έξοδο των θεατών  στην πρώτη προβολή των 20:00 οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.

·        Κατά την έξοδο των θεατών από την προβολή των 22:00 οι θεατές θα φεύγουν από  τις τρεις εξόδους (νότια κεντρική, ΑΜΕΑ και βόρεια)

·        Παρακαλούμε  η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες όπως και στην είσοδο

·        Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.

·        Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα στις προβολές για αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο

·        Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες

Δεν υπάρχουν σχόλια: