Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Υπηρεσίες Κοινωνικοποίησης Παιδιών από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

 Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της υλοποίησης συνοδευτικών μέτρων της πράξης:

«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019»- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ» που υλοποιεί ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών  θα υλοποιηθεί η δράση Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών, μέσα από την συμμετοχή τους σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.  Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης σκοπό έχουν να προάγουν την αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών, βιωματικών και εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων  που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

·        Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και καλλιτεχνικά εργαστήρια

·        Μαθήματα μουσικής, μουσικών οργάνων, χορού

·        Υπηρεσίες ημερήσιας απασχόλησης παιδιών δημοτικού σχολείου

Τα  εργαστήρια  θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συγκεκριμένα, μεταξύ 15 Ιουλίου και 06 Σεπτεμβρίου 2021 και απευθύνονται  σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη εξειδικευμένου στελέχους, σε κατάλληλο χώρο του Δήμου στις Σάπες και στην Ξυλαγανή, ενώ θα εξασφαλισθεί η παροχή όλων των υλικών που θα χρειαστούν κατά τη διεξαγωγή των εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια στις Σάπες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα: 2532023578 & 2532023684 και για τα εργαστήρια στην Ξυλαγανή: 2533350026 & 2533350015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: