Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Εκπαιδευτικά Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά από το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών


Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2020 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, θα υλοποιηθεί η δράση:

Β2. Εκπαιδευτικών - Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με τίτλο «Κέντρου Πολιτισμού & Τέχνης για παιδιά»   μέσα από την συμμετοχή τους σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.  Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης σκοπό έχουν να προάγουν την αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών, βιωματικών και εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων  που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει είκοσι εκπαιδευτικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, δύο   εκπαιδευτικές εκδρομές και ένα παιδικό φεστιβάλ.

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια  θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συγκεκριμένα, μεταξύ 15 Ιουλίου και 31 Αυγούστου 2021 και απευθύνονται  σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη εξειδικευμένου στελέχους, σε κατάλληλο χώρο του Δήμου, ενώ θα εξασφαλισθεί η παροχή όλων των υλικών που θα χρειαστούν κατά τη διεξαγωγή των εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών τηλ 2532023578.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: