Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Παραλαβή από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ενός οχήματος JCB δωρεά της εταιρείας “TAP AG”

Ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ενισχύθηκε πριν  από λίγες μέρες με την παραλαβή ενός εκσκαφέα τύπου JCB που παραχωρήθηκε δωρεάν από την εταιρεία που κατασκεύασε τον αγωγό φυσικού αερίου TAP.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου με δυναμισμό, διεκδικητικότητα και τεκμηρίωση έπεισε την εταιρεία, παρότι είχε περατωθεί το έργο του αγωγού στην περιοχή, να παρέχει ανταποδοτικά οφέλη για τον τόπο. Με τον τρόπο αυτό άρθηκε μερικώς μία αδικία, αφού ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών δεν είχε ωφεληθεί όσο θα έπρεπε από την παρουσία του TAP στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο όχημα θα συμβάλλει στην καλύτερη υλοποίηση των έργων των υπηρεσιών του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και ιδιαίτερα της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Καθαριότητας και Ύδρευσης, στη μάχη της καθημερινότητας, της ενίσχυσης της αγροτικής οδοποιίας και τη θωράκιση της αντιπλημμυρικής και της αντιπυρικής προστασίας.

Η ανταποδοτική προσφορά της εταιρίας “TAP AG” θα ολοκληρωθεί με την προσφορά στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών κι ενός απορριμματοφόρου οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: