Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Πρωτοβουλίες για υγειονομικά ασφαλή τουρισμό στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

 

Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με την κ. Ειρήνη Χατζοπούλου, Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, είχε στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα κατανόησης και είχε ως βασικό στόχο την υγειονομική θωράκιση της παραλιακής ζώνης του Δήμου, με σκοπό τον υγειονομικά ασφαλή τουρισμό στην περιοχή και την ενίσχυση των τοπικών υγειονομικών δομών και παροχών.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών ζήτησε και η Υποδιοικήτρια δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για καθημερινή στελέχωση με ιατρό και νοσηλευτή του Αγροτικού Ιατρείου Μαρώνειας καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, καθώς και την ενίσχυση του με τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως απινιδωτή και τη δυνατότητα διενέργειας δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid-test).

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών έθεσε εκ νέου το αίτημα λειτουργίας εμβολιαστικού κέντρου στην Ξυλαγανή, για το οποίο ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών είναι πρόθυμος να συνεισφέρει σε ότι του ζητηθεί γι’ αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: