Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΑΜΕΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ.


 Τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσει το σημείο ελέγχου στην Νυμφαία παρέδωσαν χθες τα Επιμελητήρια. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης δήλωσε:

 «Επισκεφτήκαμε σήμερα με τον συνάδελφο Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκο Αγγελίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Στεργίου το σημείο, όπου με δωρεά των δύο επιμελητηρίων της Ροδόπης εγκαταστάθηκε το isobox για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

 Όπως προτείναμε, αυτό θα αποτελέσει και τη λύση για να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας για τουρίστες.

 Ήδη ο Στρατός και η Αστυνομία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς μετά και την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Μακάριου Λαζαρίδη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλου. Όλοι οι φορείς δραστηριοποιούνται για να δοθεί λύση.

Παραδώσαμε δυο χημικές τουαλέτες δωρεά των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου και Ξάνθης. Το Επιμελητήριο μας παραχώρησε τα απαραίτητα έπιπλα, καθώς και επαγγελματίες - μέλη του ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις.

Για μας ως επιχειρηματίες δεν υπάρχει «αύριο», και άμεσα ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία.

 Οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, και ΑΜΕΣΑ πρέπει να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός, ώστε να ξεκινήσει η τουριστική κίνηση. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, και τα Επιμελητήρια δείχνουν το δρόμο.»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: