Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ο βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου αντάλλαξε ευχές με επαγγελματίες και εργαζόμενους στην Κομοτηνή

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου πραγματοποίησε την καθιερωμένη, λόγω εορτών, επίσκεψη του στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής και έκανε δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στο μήνυμά του ανέφερε: «Επισκέφτηκα την αγορά της Κομοτηνής, συνομίλησα με τους επαγγελματίες της πόλης μας και διαπίστωσα ότι υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία πλευρά, με την προσδοκία ότι θα ανοίξει η οικονομία, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στους επαγγελματίες. Από την άλλη όμως είναι έντονη η ανησυχία, η αγωνία, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος των επαγγελματιών δεν έλαβαν καμία οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ο επαγγελματικός κόσμος σήμερα να έχει συσσωρεύσει χρέη, ανοιχτές υποχρεώσεις και η επόμενη μέρα να είναι δύσκολη.

Ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, των οποίων τα εισοδήματα καθηλώθηκαν όλο αυτό το διάστημα, αδυνατούν να τροφοδοτήσουν την κατανάλωση, ώστε να ενισχυθεί η ζήτηση, να τονωθεί την αγορά και να κινηθεί η τοπική οικονομία.

Διαβεβαίωσα τους επαγγελματίες και τον κόσμο της εργασίας  που εξέφρασαν την αγωνία και την ανησυχία τους, ότι όπως μέχρι σήμερα ήμουν δίπλα τους θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, έχοντας ως οδηγό τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες του τόπου μας.

Βέβαια οι μέρες που διανύουμε δεν είναι μόνο μέρες παθών, αλλά και μέρες ανάστασης και ελπίδας. Γι’ αυτό και εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Καλή Ανάσταση στις ζωές μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: