Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «αξίΖΩ

«Η  δύναμη αυτών των παιδιών δίνει σε όλους εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «αξίΖΩ» του συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» προσφέροντας συμβολικά στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται στο Κέντρο. Βρέθηκε στους χώρους, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους του Κέντρου και τους εργαζόμενους.

Ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» Νατάσσα Λιβεριάδου και τον διευθυντή Ηλία Ποιμενίδη για την πλούσια δραστηριότητα που αναπτύσσει το Κέντρο, τα σημαντικά προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, δημιουργικής απασχόλησης, τη λειτουργία των στεγών διαβίωσης εντός πόλης. Όπως επίσης και για τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης του Κέντρου, ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση και να λειτουργήσει ως μονάδα πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τη διοίκηση του Συλλόγου για την ενημέρωση, σημειώνοντας με έμφαση πως από τη δύναμη των παιδιών που δραστηριοποιούνται και εξελίσσονται μέσω του συλλόγου αντλούμε δύναμη και όλοι εμείς για να προσφέρουμε στην κοινωνία μας. Ευχήθηκε καλές γιορτές στους γονείς, στους εργαζόμενους, την διοίκηση και φυσικά στα ίδια τα παιδιά, με τη βεβαιότητα ότι θα συναντηθούμε ξανά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου όταν τα υγειονομικά μέτρα το επιτρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: