Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ανασυγκρότηση του διοικητικού σχήματος στο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών

 

Με αποφάσεις του ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, προχώρησε σε ανασυγκρότηση του διοικητικού σχήματος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με σκοπό το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος, προσαρμοσμένου στις συνθήκες της κρίσης που βιώνει η χώρα.

Το σώμα των αιρετών που καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και τις ανάγκες των πολιτών στο άμεσο μέλλον και να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία συγκροτείται από πέντε Αντιδημάρχους και τρεις εντεταλμένους συμβούλους.

Οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών μπορούν ν’ απευθύνονται για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν στους κάτωθι:

·        Μαυρίδης Μιλτιάδης, τηλέφωνο: 6973030257 (Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας) με αρμοδιότητες την ύδρευση και αποχέτευση, τα θέμα ηλεκτρολογικού περιεχομένου, ενέργειας, πολιτικής προστασίας, επίβλεψης των οχημάτων, το συντονισμό των έργων που εκτελούνται στο Δήμο κ.ά.

·        Σελήμ Γκιοκχάν, τηλέφωνο: 6970130006 (Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Προγραμματισμού, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) με αρμοδιότητες τα θέματα ανθρώπινου δυναμικού και την αποτελεσματική τήρηση των οικονομικών προγραμμάτων λειτουργίας του Δήμου, την υποστήριξη του προγραμματισμού και τη διασφάλιση της διαφάνειας του Δήμου, τα θέματα ληξιαρχείου, δημοτολογίου, ανθρώπινου δυναμικού κ.ά.

 

 

·        Καραγκιόζ Μουσταφά, τηλέφωνο: 6973030258 (Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης) με αρμοδιότητες τον πρωτογενή τομέα, τα αδέσποτα ζώα, τις λαϊκές αγορές και το πλανόδιο εμπόριο, προστασίας του καταναλωτή, τουρισμού κ.ά.

·        Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, τηλέφωνο: 6973030256 (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος) με αρμοδιότητες τα τεχνικά έργα, κατασκευής δημοτικών υποδομών, την καθαριότητα, τι πλατείες, τους κοινόχρηστους χώρους, τις παραλίες, τα κοιμητήρια κ.ά.

·        Καρύδης Χαράλαμπος, τηλέφωνο: 6973030259 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού) με αρμοδιότητες το σχεδιασμό της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, τη συνεργασία με τους συλλόγους, την λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και  την παρακολούθηση των έργων στη Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας κ.ά.

·        Εμιρζάς Ηλίας, τηλέφωνο: 6970130007 (Εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών και της λειτουργίας τους, ο οποίος διατηρεί και τη θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών).

·        Λούρμπα Ολυμπία, τηλέφωνο: 6937460155 (Εντεταλμένη σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής, κοινωνικής προστασίας και κοινωνικών δομών, η οποία διατηρεί και τις θέσεις της Προέδρου της Επιτροπής Ισότητας και της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής).

·        Μολλά Αμέτ Μουσταφά, τηλέφωνο: 6936940575 (Εντεταλμένος σύμβουλος πληροφορικής, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διαφάνειας, ο οποίος διατηρεί και τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: