Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Μήνυμα βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου για την 25η Μαρτίου

 


«Πετύχαμε πολλά τα 200 χρόνια, σήμερα είναι ανάγκη να αγωνιστούμε για μία νέα προοδευτική πρόταση για τον τόπο μας»

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου κατέθεσε στεφάνι για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και στο μήνυμά του τόνισε:

Η 25η Μαρτίου είναι η μέρα που συμβολίζει την έναρξη του μεγάλου αγώνα για την απελευθέρωση, για να διαμορφώσουμε τη συλλογική μας ταυτότητα ως λαός και ως έθνος και να αποκτήσουμε κρατική υπόσταση.

Αναμφίβολα πετύχαμε πολλά ως λαός και ως χώρα κατά τη διάρκεια των 200 αυτών χρόνων. Όμως βασικά προτάγματα του αγώνα του ΄21 όπως η ισότητα και η δικαιοσύνη περιμένουν ακόμα την ολοκλήρωση.

Και σήμερα η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε συσσωρευμένα προβλήματα και αντιμετωπίζει απειλές. Η υγειονομική κρίση μετεξελίσσεται ραγδαία σε κοινωνική, οικονομική και κρίση δημοκρατίας. Ο λαός μας για να σταθεί όρθιος και να βγει αλώβητος από αυτήν την κρίση είναι ανάγκη να αγωνιστεί για μία νέα προοδευτική πρόταση που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Η χώρα μας αντιμετωπίζει απειλές και αμφισβητήσεις των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Αν όμως κρατήσουμε ζωντανά τα διδάγματα του ΄21 και αν πορευτούμε ως λαός με σύνεση, αυτοπεποίθηση και ενότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: