Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Επισκέψεις σε Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ, του νέου Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος

 Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη πραγματοποίησε ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης.

Κατά την επίσκεψη στον κ. Μέτιο συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Πυροσβεστικού Σώματος όσον αφορά την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος τόσο στην τρέχουσα όσο και στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027. 

Στην συνάντησή του δε, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πολιτική προστασία καθώς επίσης την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην περιοχή.

Αμφότεροι, ευχήθηκαν στο νέο Συντονιστή του Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδος, «δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του», ο κ. Μέτιος και «ευδόκιμη θητεία και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του» ο κ. Τσαλικίδης, αφού εξήρε παράλληλα και την άψογη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: