Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη των προέδρων των Σωματείων – Πρωτοβάθμιων Ενώσεων του Ν.Ροδόπης και του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ

 


Την Τετάρτη  3 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεργασία των Προέδρων των Σωματείων - Πρωτοβάθμιων Ενώσεων του Νομού Ροδόπης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, με το Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κύριο Γιώργο Καββαθά. Τα σωματεία του Νομού Ροδόπης εκπροσώπησαν 25 Πρόεδροι – Εκπρόσωποι σωματείων.

Την ΓΣΕΒΕΕ εκπροσώπησαν, εκτός του Προέδρου της, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Νικολόπουλος Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κύριος Βαφειαδάκης Ιωάννης, καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.       

Στην συνάντηση  αυτή συμμετείχαν και έκαναν την τοποθέτησή τους,  ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γκαράνης Ιωάννης  και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνης Αντώνης.

Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, διάρκειας περίπου τριών ωρών, κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, όπως αυτά προέκυψαν και προκύπτουν κατά τη διάρκεια της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε. Ενδεικτικά αναφέρουμε επιμέρους θέματα όπως: τραπεζικό σύστημα / ρευστότητα, δανειοδοτήσεις από το κράτος, όπως η επιστρεπτέα προκαταβολή, μείωση φορολογίας, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών και δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: