Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΦΩΤΙΣΜΟΣ, LEADER ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΘΗΘΕΙΩΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις σε θέματα κομβικού ενδιαφέροντος για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών έλαβε στη σημερινή συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι κάτωθι:

Αποδοχή της χρηματοδότησης ύψους 90.520 ευρώ για την εκπόνηση μελετών και υλοποίησης μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου, της χρηματοδότησης ύψους 25.000 ευρώ για την ενίσχυση του οδικού ηλεκτροφωτισμού της παραλιακής ζώνης του Κρυονερίου και της χρηματοδότησης ύψους 136.400 ευρώ από το πρόγραμμα «Leader» για τον εξωραϊσμό του χώρου αναψυχής στη θέση «Δενδράκι» στις Σάπες. 

Συγχρόνως εγκρίθηκαν τα πρακτικά έγκρισης των διαδικασιών για την προμήθεια υδραυλικού υλικού της Δ.Ε. Σαπών, της αποκατάστασης βλαβών οδικών δικτύων της Δ.Ε. Σαπών, των προμηθειών ενός φορτηγού ανατρεπόμενου χωματουργικού τύπου, ενός απορριμματοφόρου οχήματος πρέσας κι ενός ελαστικοφόρου φορτωτή μεσαίου τύπου, της προμήθειας πυροσβεστικών κρουνών και της κατασκευής δικτύου και δεξαμενής για τη μεταφορά ύδατος από γεώτρηση στα Κασσιτερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: