Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Δελτίο επιδείνωσης καιρού́

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, από τα βορειοδυτικά. Από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται ότι θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη και το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου τα Δωδεκάνησα.Τοπικά αναμένονται πολύ θυελλώδεις άνεμοι, νοτιοδυτικοί στο Αιγαίο.

Επίσης, προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, στα βόρεια. Από το βράδυ και ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Επίσης, η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, από 6 έως 8 βαθμούς, από τις βραδινές ώρες στα βόρεια η οποία την Τετάρτη θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Ο Δήμος Κομοτηνής παρακινεί τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Για περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: