Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Συγχαρητήριο του ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ προς τον Διοικητή του Α.Τ. Κομοτηνής Αστυνόμου Α΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Αθανάσιου για την διάσωση ηλικιωμένου ζευγαριού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια για τη καθόλα αξιέπαινη πράξη του Διοικητή του Α.Τ. Κομοτηνής (και μέλους της Ένωσής μας), Αστυνόμου Α΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Αθανάσιου, ο οποίος την 12-01-2021 ευρισκόμενος μαζί με έναν πυροσβέστη της Π.Υ. Κομοτηνής εισήλθαν από κοινού εντός πλημμυρισμένης οικίας, στον οικισμό Μαυρομάτι του Δήμου Κομοτηνής και διέσωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων, που είχε εγκλωβιστεί, έπειτα από την κατάρρευση του παρακείμενου αναχώματος του ποταμού Λύσσου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή.

Αυτή η ενέργεια αλτρουισμού, μας κάνει διπλά υπερήφανους, πρώτιστα για το θετικό αντίκτυπο της πράξης του στην τοπική κοινωνία και για τα ευμενή σχόλια από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και από τους φορείς Πολιτικής Προστασίας και επιπροσθέτως επειδή προέρχεται από Ανώτερο Αξιωματικό-μέλος της Ένωσής μας. 

Επ’ ευκαιρία του γεγονότος αυτού, θα θέλαμε να τονίσουμε πως παρά τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα αστυνομικά τμήματα και οι υπηρεσίες γενικότερα, οι συνάδελφοι αποδεικνύουν περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό του πολίτη, για την ασφάλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: