Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

RAPID TESTS ΓΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα
drivethrough rapid  test (εξέταση σε πολίτες που επιβαίνουν στα οχήματά τους),  για τον Covid-19 στην Ξυλαγανή την 17/12/2020, που διενήργησε ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Συνολικά προσήλθαν 110 πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ταλαιπωρία, καθυστέρηση και μεγάλη αναμονή οι πολίτες ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 21/12/2020 στα Αμάραντα από 10:00 έως 14:00, μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα-Αγροτικό Ιατρείο θα πραγματοποιηθούν τα drivethrough rapid test για τον covid-19, από την μονάδα του ΕΟΔΥ. Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εντός του Κοινοτικού Καταστήματος.

Ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης με την πανδημία, οργανώνει έκτακτες δράσεις πρόληψης και εντοπισμού τυχόν κρουσμάτων του κορονοϊού covid-19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

 x x x x x x x


Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών για την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών του,  με συνεργεία και μηχανήματα  των υπηρεσιών του να υλοποιούν τις προηγούμενες ημέρες αποστραγγιστικά έργα στους οικισμούς του Εβρένου και του Πρωτάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: