Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων - Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπηςσε φορείς της πρώτης γραμμής

Καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας, φορείς της πρώτης γραμμής στο σύνολό τους, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες για την αναχαίτιση της διασποράς του ιού στη Ροδόπη. Σε ένδειξη εκτίμησης του έργου τους κι ενόψει των γιορτών, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης προσέφερε συμβολικά παραδοσιακά γλυκίσματασε εκπροσώπους φορέων της πρώτης γραμμής.Συγκεκριμένα, στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, στον Περιφερειακό Διευθυντή ΑΜΘ του ΕΚΑΒ, εκπρόσωπους των στρατιωτικών φυλακίων Νέας Σάντας και Νυμφαίας και στον επικεφαλής του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτώντου Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Από την αρχή της πανδημίας, οι  φορείς της πρώτης γραμμής στάθηκαν στις προσπάθειες όλων μας, ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες.Με αυτή την συμβολική κίνηση, τους ευχαριστούμε θερμά. Συνεχίζουμε ενωμένοι για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας»ανέφερε σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχηςκ.Τσαλικίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεδομένων των συνθηκών και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η συμβολική κίνηση ευχαριστιών επεκτείνεται σε τοπικούς φορείς της υγείας και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: