Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

 


Με αποφάσεις του ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ανασυγκρότησε και ανανέωσε το διοικητικό σχήμα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών ορίζοντας δύο νέους Αντιδημάρχους και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους λοιπούς Αντιδημάρχους και προέδρους συγκροτούν το σώμα των αιρετών που καλούνται να υλοποιήσουν το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του Δήμου και να υπηρετήσουν τους πολίτες.

          Οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών μπορούν ν’ απευθύνονται για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν στους κάτωθι αρμόδιους:

 

Μιλτιάδης Μαυρίδης, Τηλ.: 6973030257 (Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας) με αρμοδιότητες την ύδρευση, την αποχέτευση, τα θέματα ηλεκτρολογικού περιεχομένου, την ενέργεια, την πολιτική προστασία, τα έργα που εκτελούνται στο Δήμο κ.ά.

 

Καραγκιόζ Μουσταφά, Τηλ.: 6973030258 (Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης) με αρμοδιότητες τον πρωτογενή τομέα, τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο, προστασίας του καταναλωτή, τουρισμού, τα αδέσποτα ζώα κ.ά.

 

Χαράλαμπος Καρύδης, Τηλ.: 6973030259 (Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος) με αρμοδιότητες τα τεχνικά έργα, τις δημοτικές και αθλητικές υποδομές, την καθαριότητα, τους κοινόχρηστους χώρους, τα κοιμητήρια, πλατείες, παιδικές χαρές κ.ά.

 

Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, Τηλ.: 6973030256 (Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Προγραμματισμού, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) με αρμοδιότητες τις μελέτες και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, την διασφάλιση της διαφάνειας, τα θέματα ληξιαρχείου, ανθρωπίνου δυναμικού, προϋπολογισμού και λογιστηρίου, των ΚΕΠ κ.ά.

 

Σελήμ Γκιοκχάν, Τηλ.: 6970130006 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού) με αρμοδιότητες τα προγράμματα και τις δομές κοινωνικής πρόνοιας, ισότητας των φύλων, δημόσιας υγείας, πολιτισμού, νέας γενιάς, αθλητισμού κ.ά.

 

Εμιρζάς Ηλίας, Τηλ: 6970130007 (Πρόεδρος Κ.Ε.ΜΑ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος) εποπτεία και συντονισμός των δράσεων του Δήμου στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και του αθλητισμού.

 

Τσολάκη Κυριακούλα, Τηλ.: 6948524643, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Μολλά Αμέτ Μουσταφά, Τηλ.: 6936940575, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

 

Λούρμπα Ολυμπία, Τηλ.: 6937460155 Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: