Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ελπίδα Σαπών στη Γ΄ Εθνική

 

Με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα ξεκίνησε εδώ και ένα δεκαήμερο η προετοιμασία της Ελπίδας Σαπών με φόντο την Γ εθνική κατηγορία.

Το χαρμόσυνο νέο της ανόδου ανακοινώθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα μετά από απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση της Γ εθνικής κατηγορίας.

Αν και η άνοδος ήρθε κάπως αργά, την ώρα που οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους για την Α ΕΠΣ Θράκης, αυτό δεν τους αποθάρρυνε με αποτέλεσμα να βάλλουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το στοίχημα για μια καλή πορεία στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα προπονείται καθημερινά στα γήπεδα των Αρχοντικών και των Σαπών με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, ενώ δεν λείπουν και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τα φιλικά με τον Ορφέα Στρύμης και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή στην Ξάνθη τον τοπικό Ορφέα Ξάνθης.

Στο μεταγραφικό κομμάτι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με τελευταία αυτή της μετακίνησης του Ανδρέα Ζήκου από τον Πανθρακικό. Βέβαια έπονται κάποιες κινήσεις ακόμα καθώς όπως μάθαμε δια στόματος του κόουτς της ομάδας Βασίλη Χαριτόπουλου περιμένουμε κάτι… ακόμα για να κλείσει το φετινό ρόστερ.

Η δημοσιογραφική ομάδα της Ε.Α. θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε νέο που προκύπτει αλλά και για όλη την πορεία της ομάδας στη νέα κατηγορία.

 Μεταγραφική βόμβα! Πήρε Ζήκο από τον Πανθρακικό η Ελπίδα Σαπών



Σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Ελπίδα Σαπών θωρακίζοντας την άμυνά του με τον Ανδρέα Ζήκο του Πανθρακικού.

Ο 22χρονος αμυντικός και παράλληλα φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αν και ανακοινώθηκε από τον Πανθρακικό η επέκταση της συνεργασίας τους για τρίτη σερί χρονιά πριν περίπου ένα μήνα, εκείνος προτίμησε την Γ’ εθνική και την ομάδα των Σαπών.

O Ζήκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία 10 ετών και πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» με ιδιαίτερη επιτυχία, ενω ακολούθησαν οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, η Προοδευτική και ο Παμπαιανικός στην Ανατολική Αττική.

 Ανανέωσε ο κόουτς Μένιος Ζιώγας στον Αθλητικό όμιλο Αρσακείου.


Με μια λιτή ανακοίνωση ο Αθλητικός Όμιλος Αρσακείου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή ΜΕΝΙΟ ΖΙΩΓΑ για άλλη μια χρονιά. Ο προπονητής Μένιος ήρθε στην ομάδα μας την περσινή σεζόν από τον γειτονικό νομό του Έβρου, έχοντας 3 πετυχημένες σεζόν με την ομάδα της ΑΕΚ Έβρου και με το προπονητικό δίπλωμα UEFA C. Από την περσινή χρονιά έδειξε την όρεξη που έχει για δουλειά, μάλιστα σε έναν άλλο νομό με πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό που μέχρι τότε γνώριζε και ειδικά το περσινό πρωτάθλημα του Β τοπικού ήταν από τα δυσκολότερα με πολλές καλές ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο. Μένιο σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: