Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών

Τελέσθηκαν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου σε όλα τα σχολεία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών οι αγιασμοί για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που έχουν την «σφραγίδα» του κορωνοϊού και τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ για τα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος παρέστη στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής, στο οποίο μεταφέρθηκε εντός του καλοκαιριού λυόμενη αίθουσα που θα χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, του Γυμνασίου και του Λυκείου Ξυλαγανής, το οποίο πρόσφατα

ύστερα από προσπάθειες του Δήμου συμπεριλήφθηκε στη λίστα των ολιγομελών τμημάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τέλος, παρέστη στον αγιασμό του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι είναι μια χρονιά πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της υγειονομικής κρίσης,  που επιβάλλουν την τήρηση των μέτρων προστασίας που έχει αποφασίσει η Πολιτεία, και ότι ο Δήμος θα είναι κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα με όλες του τις δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: