Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σε όλους τους εκπροσώπους  των θεσμικών φορέων της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης προσέφερε τη νέα του έκδοση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος 2019 ο Πρόεδρος της Αναθεωρητικής Επιτροπής, Βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Επίσης, ο συγγραφέας της μελέτης με τίτλο ‘’Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Χαμένη Ευκαιρία ή νέο Ξεκίνημα;’’ των εκδόσεων της Νομικής Βιβλιοθήκης και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσέφερε μεγάλο αριθμό αντιγράφων σε όλες τις Μεγάλες Βιβλιοθήκες της Κομοτηνής, για να εξυπηρετούνται οι μαθητές, οι φοιτητές και οι σπουδαστές, που θέλουν να μελετήσουν το Σύνταγμα 2019. Συγκεκριμένα, ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προσέφερε αντίτυπα μελέτης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής για τους μαθητές της πόλης, στις Βιβλιοθήκες της Νομικής Σχολής, του Πολιτικού Τμήματος και του Οικονομικού Τμήματος ΔΟΣΑ για τους φοιτητές καθώς και στις Σχολές Αστυνομίας για τους ένστολους σπουδαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: