Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Το άνοιγμα του ρεύματος Μέστη–Κομοτηνή ζητάει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

 

Μετά από πρόταση του  Αντώνη Γραβάνη και της Σύμπραξης Προοπτικής, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί προς την Εγνατία Οδό Α.Ε. και να ζητήσει το άνοιγμα του ρεύματος από Μέστη προς Κομοτηνή.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Γραβάνης στην εισήγηση του τόνισε ότι με την τακτική της αυτή η εταιρεία δημιουργεί τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στην περιοχή και προκαλεί κίνδυνο ατυχημάτων στην επαρχιακή οδό αλλά και σε οικισμούς που αναγκάζονται να επιβαρυνθούν με μεγάλο αριθμό φορτηγών και μεγάλων οχημάτων.

Επίσης επισήμανε ότι η βελτίωση του οδοστρώματος θα μπορούσε να γίνει όπως σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, τμηματικά και με αποκλεισμό της μία λωρίδας του ρεύματος, επιτρέποντας την διέλευση των οχημάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στην «τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου της Εγνατίας, ειδικά στη Ροδόπη, που δεν ανταποκρίνεται στα υπεράριθμα διόδια» και κάλεσε την εταιρεία να σταματήσει να ταλαιπωρεί κάθε χρόνο του πολίτες της περιοχής και να επικεντρωθεί στην βελτίωση του υπηρεσιών της.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: