Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ



Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.


 Συγκεκριμένα:

1.      Ζήτησε τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσαν στις νεόδμητες κατασκηνώσεις της Μητρόπολής  τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα μετά από ενημερωτική επιστολή του Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής Παντελεήμωνος.

2.      Επισήμανε την ανάγκη να επεκταθεί η έκτακτη χρηματοδότηση του Covid-19 για τις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου, κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, θέμα το οποίο ετέθη και σε σχετική σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη.


3.      Διεκδίκησε  για λογαριασμό της 21ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής την αξιοποίηση κάποιων κατασχεμένων αυτοκινήτων, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τις ένοπλες δυνάμεις στη Θράκη.

Ο Βουλευτής Ροδόπης σε απόλυτο συντονισμό με τους φορείς της Θρακιώτικης Κοινωνίας επιδιώκει αξιοποιώντας την εκτίμηση των συναδέλφων του στην Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη  να προωθεί συστηματικά αιτήματα της περιοχής, να αναδεικνύει ζητήματα και να συμβάλει στην υλοποίηση πολιτικών που θωρακίζουν την ακριτική περιφέρεια και βοηθούν το Νομό Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: