Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Νεό Δ.Σ. Διαχειριστικής Έργων Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων - Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ)


Την 18η Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων  - Οικονομική Συμβουλευτική  ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ)  με μοναδικό θέμα τον ορισμό των  μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου. Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 89,935% του εταιρικού κεφαλαίου της.
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία για τα επόμενα δύο (2) χρόνια ήτοι έως την 18ηΝοέμβριου 2021, απαρτιζόμενο από τα κάτωθι μέλη:

1. κα Ιωαννίδου Αικατερίνη
2.κ. Μπέλλα Αθανάσιο
3. κα Γουδετσίδου Μαργαρίτα
4.κ. Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ
5.κ. Ερκάν ΚιουτσούκΧασάνογλου
6.κα Τσιακίρογλου Μαίρη
7. κ. Γεωργόπουλο Λεωνίδα
8. κα Τσούκα Δήμητρα
ως εκπρόσωποι της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
9. κ. Τοψίδη Χριστόδουλο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
10. κ. Γεωργιάδη Στέφανο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
11. κ. Αγγελίδη Νικόλαο, Πρόεδρο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
12. κ. Χαβιαρά Παντελή, ως εκπρόσωπο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
13. κ. Μωραΐτη Στυλιανό, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
14. κ. Κούτρα Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
15. κ. Φραντζή Αντώνιο, ως εκπρόσωπο των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΘ

Μετά την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα την συγκρότησή του σε σώμα αυτού και την εκλογή του  νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι των Φορέων σε ποσοστό 91,855%.
Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας εξελέγησαν ομόφωνα, ως Πρόεδρος η κα Ιωαννίδου Αικατερίνη κι ως Αντιπρόεδρος ο κ. Φραντζής Αντώνιος.
Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Αικατερίνη Ιωαννίδου,  δήλωσε ότι η εταιρεία αποτελεί έναν εκ των βασικών μοχλών ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κι ως τέτοιος καλείται να επιτελέσει με τρόπο μεθοδικό και διάφανο τον ρόλο αυτό καθώς είναι κοινά αποδεκτό ότι το αποδοτικότερο κι ίσως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για την οικονομία της Περιφέρειάς μας περνά μέσα από την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: