Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του ετήσιου προγράμματος του Κέντρου Κοινότητας Μαρωνείας Σαπών πραγματοποιεί  σειρά Ενημερωτικών Συναντήσεων, με σκοπό την υποστήριξη και καθοδήγηση των μικρών μαθητών σε θέματα υγιεινής, ατομικής φροντίδας, διατροφικών συνηθειών και ανάπτυξης δεξιοτήτων.
Προτεραιότητα του πρώτου κύκλου των δράσεων, αποτελούν, οι δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας, παιδιών ηλικίας 6 με 12 ετών.
Με θέμα «Φροντίζω το Σώμα μου.. Φροντίζω την Υγεία μου» πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών και ακολουθεί η ενημερωτική συνάντηση στο Δημοτικό Σχολείο Ξυλαγανής, την Πέμπτη στις 14 Νοεμβρίου 2019. Οι δράσεις υλοποιούνται από επιστημονικό προσωπικό και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας Σαπών.
Οι ενημερωτικές δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 12.30μμ, απευθύνονται στην σχολική κοινότητα και μπορούν να τις παρακολουθήσουν και όσοι γονείς επιθυμούν.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων, οι ωφελούμενοι και το κοινό μπορείτε να απευθύνεται στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, τηλ. επικοινωνίας 2532023578 και  2533350015 ή στη σελίδα του Κέντρου στο Facebook, με τον τίτλο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρωνείας - Σαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια: