Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

7η Αγωνιστική: Ορφέας Ξυλαγανής – Πανθρακικός 4-5


Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει χαραγμένο για καιρό στις συνειδήσεις των φίλων της ομάδας μας, ο Πανθρακικός έκανε μία ανατροπή από αυτές που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα και κυρίως απαιτούν τεράστια ψυχικά αποθέματα και πίστη στις δυνάμεις της ομάδας! Συγκεκριμένα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56΄ από τον Ορφέα Ξυλαγανής με 4-1 έκανε ολική ανατροπή παίρνοντας στις καθυστερήσεις το τρίποντο!

Βέβαια πριν την ανατροπή είχε προηγηθεί ένα εφιαλτικό διάστημα 15 λεπτών, στο οποίο ο Πανθρακικό δέχθηκε 4 τέρματα, μένοντας πίσω στο σκορ με 4-1 από τον Ορφέα Ξυλαγανής στο 56΄.

Και όμως τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Πανθρακικό, ο οποίος πήρε προβάδισμα μόλις στο 1΄ με σκόρερ τον νεαρό Σαμή Χουσεϊν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Συγκεκριμένα στο 40΄ και στο 42΄ ο Μαρούντας νίκησε τον Μπόσκο κάνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανθρακικό να δέχεται δύο ακόμα τέρματα από τους Πασχάλη και Μαρούντα στο 53΄ και 56΄ αντίστοιχα, δίνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων στην ομάδα της Ξυλαγανής, οδηγώντας τον Πανθρακικό ένα βήμα πριν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, κάτι που θα αποτελούσε εφιαλτικό σενάριο για όλους.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού συνειδητοποίησαν ότι αυτή η εικόνα και το σκορ δεν ταιριάζει ούτε στην αξία τους ούτε στην ιστορία του Πανθρακικού. Έτσι λοιπόν, αρχικά με τον Γκαϊδατζή να μειώνει αρχικά στο 58΄ σε 4-2 και τον Ρουμπιέ στο 74΄ να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 4-3 το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Πανθρακικός πλέον είχε μετακομίσει στην περιοχή του Μουσταφά, βρίσκοντας τελικώς το δρόμο προς τα δίχτυα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζαγγούλο ενώ η ολική ανατροπή έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρουμπιέ, ο οποίος πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαιχτών του.

Διαιτητής: Λάπατας , Βοηθοί: Καρακασίδης- Μωραϊτης
Ορφέας Ξυλαγανής (Σκουλής – Χρυσαφίδης) : Μουσταφά, Γιώτης (70΄ Τσιπλακίδης), Τοτονίδης (60΄ Κατσιάκος), Αλατζίδης (64΄ Γρηγοριάδης), Μπιλμπίλης, Παπαγεωργίου, Μαρούντας, Μαντζιούρης, Πασχάλης, Κωνσταντής, Χασάν
Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος (56΄ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Κυριαλάνης, Ζαγγούλος, Πλασταράς, Τσιανάκας (46΄ Τοπάλι), Σαμή (56΄ Καρασιούνας), Γιάζος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος (56΄ Νάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: