Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

                             
Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών, με Φορέα Υλοποίησης το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας, και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξυλαγανής, τον Σύλλογο Γυναικών Ξυλαγανής, τον Αθλητικό Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο «Ορφέας» Ξυλαγανής,τον Σύλλογο Πατεράδων, τον Σύλλογο Ηλικιωμένων και Φίλων Ξυλαγανής, τον Σύλλογο Γυναικών Μαρώνειας «ΙΠΠΑΡΧΙΑ», τον Φυσιολατρικό Λαογραφικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΚΙΚΟΝΕΣ», το ΚΑΠΗ Μαρώνειας, τον Σύλλογο Γυναικών Προσκυνητών,τον Αθλητικό Σύλλογο «ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ», τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Ιμέρου, τον Θρησκευτικό Σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Ιμέρου, τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Προφήτης Ηλίας», τον Σύλλογο «ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κισδερβενιωτών Μ. Ασίας Ν. Ροδόπης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παμφόρου, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Αθλητικό Σύλλογο Ασκητών, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Όμιλο των Απανταχού Παλαγιωτών τον Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Μαρώνειαςκαι τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ξυλαγανής, ανακοινώνει την συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τις ανάγκες μαθητών του Δήμου μας, των οποίων οι οικογένειες είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
 Θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους κ.α. σε καλή κατάσταση.
Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, να απευθύνονται στον 1ο όροφο του πρώην Δημαρχείου του Δήμου Μαρώνειας στην Ξυλαγανή,στο γραφείο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ώρες 08:30-13:30.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2533350026

Δεν υπάρχουν σχόλια: