Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Καιρός να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας από την αρχή Οι Σάπες πλήρωσαν την ορφάνια της Ροδόπης»


Σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων από την ευρύτερη περιοχή των Σαπών, μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναδεικνύοντας το δίλημμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.


Ξεκαθάρισε ότι αντίπαλός μας είναι η παραλία.«Είναι η πρώτη φορά που γίνονται εκλογές, μέσα στο καλοκαίρι, από το 1928. Αν επιλέξουμε να απέχουμε είναι σα να πυροβολούμε τα πόδια μας. Η υποεκπροσώπηση της Ροδόπης θα στοιχίσει στο μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε.

Οι παρόντες, νυν, πρώην και υποψήφιοι δήμαρχοι, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, τα στελέχη της τοπικής αγοράς, οι εκπρόσωποι του αγροτικού κλάδου, αλλά και απλοί δημότες από όλες τις ιδεολογικές και κομματικές προελεύσεις, χριστιανοί και μουσουλμάνοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι μόνον η ισχυρή εκπροσώπηση της Ροδόπης στους δύσκολους καιρούς μπορεί να ανατάξει την κατάσταση στις Σάπες.

Άλλωστε, η σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι καταλυτική:


  • Απέναντι στην ΑΣΠΑΙΤΕ μια κλειστή Τράπεζα
  • Απέναντι στα σύγχρονα, ανακαινισμένα σχολικά συγκροτήματα, η φυγή εκατοντάδων νέων από την περιοχή
  • Απέναντι στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του Φράγματος Ιασίου, η υπερφορολόγηση των αγροτών και η απερήμωση των χωριών μας

Η αναγέννηση της ελπίδας περνά μέσα από τη συμμετοχή και την ορθή επιλογή των πολιτών της Ροδόπης. Οι Σάπες έδειξαν ότι η σωφροσύνη, η συμμετοχή και η ολομέτωπη διακομματική στήριξη στην ισχυρή εκπροσώπηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι ο σίγουρος δρόμος της επιστροφής στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: