Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Παράταση για το Κτηματολόγιο στο νομό Ροδόπης

Παράταση στις δηλώσεις του Κτηματολογίου για το υπόλοιπο του νομού Ροδόπης έδωσε το με έγγραφό του το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προθεσμία έληγε κανονικά στις 10 Μαρτίου, αλλά με την παράταση (που αφορά σε κατοίκους εσωτερικού καθώς οι κάτοικοι εξωτερικού έχουν περισσότερο διαθέσιμο χρόνο) η νέα καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 25 Απριλίου 2019.

Το έγγραφο: "Ενημερώνουμε σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Νόμου 2308/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ότι με την υπ' αριθ. 54/7/27.02.2019 απόφαση του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο παρατείνεται μέχρι την 24η Απριλίου 2019, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, η προθεσμία υποβολής δήλωσης επί των ακινήτων που βρίσκονται στις κάτωθι περιοχές:
Το Σύνολο των ακινήτων που ανήκουν στους Καλλικρατικούς Δήμους: Δήμος Θάσου, Δήμος Αρριανών, Δήμος Ιάσμου, Δήμος Κομοτηνής προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αγίων Θεοδώρων, Γρρατινής, Θρυλορίου, Κάλχαντος, Καρυδιάς, Κοσμίου, Νέας Καλλίστης, Νέου Σιδηροχωρίου, Πανδρόσου, Φαναρίου, Δήμος Μαρώνειας- Σαπών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: