Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νικόλαος Αγγελίδης



Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο επισκέφτηκε την Τετάρτη 13/2/2019 τριμελής επιτροπή της νεοεκλεγείσας ηγεσίας της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Δούκα, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Αγγελίδη και τον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Νικόλαο Βερνίκο.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα των νέων πρωτοβουλιών αναβάθμισης του ρόλου του ICC Ελλάς που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση, καθώς επίσης έγινε πρόταση να τεθεί η μεγάλη εκδήλωση εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του ICC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου του 2019, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται των κανόνων του εμπορίου με τα οποία ασχολείται το ICC παγκοσμίως αλλά και οι πρόσφατες πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης πάνω στα εγγενή προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, σε θέματα της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, κλπ.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική με θετικά αποτελέσματα, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόταση στήριξης της εκδήλωσης εορτασμού των 100 χρόνων και δήλωσε συμπαραστάτης των πρωτοβουλιών του ICC Ελλάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: